FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Bekijk hieronder de veelgestelde vragen aan Vakantiekampen OOK.

 • Hoe kan ik inschrijven?

  U kunt inschrijven op deze site, onder de rubriek "INSCHRIJVEN", klik daarna op "INSCHRIJVING", vul het formulier correct in, druk dan op de knop "INSCHRIJVEN", daarna kunt u uw inschrijvingsformulier nog eens controleren (u bent nog niet ingeschreven), druk nu op "BEVESTIGEN" of keer terug om correcties aan te brengen.

 • Hoe ben ik zeker dat ik ingeschreven ben?

  Er zal een bevestigingsformulier verschijnen, met een INSCHRIJVINGSCODE bv. Zom-10921.
  Wanneer u een code krijgt, bent u ZEKER ingeschreven.

  Normaal moet u binnen de 24 uur een bevestigingsmail ontvangen!!

 • Hoe kan ik zien welke keuzes nog vrij zijn?

  Ga naar de rubriek "INSCHRIJVEN", klik op "INSCHRIJVING", er verschijnt een inschrijvingsformulier, vul hier de gewenste week in, de geboortedatum en leerjaar van uw zoon of dochter, onderaan de pagina kun je nu bij sportkeuze op volgend icoontje drukken " V ", dan verschijnen alle mogelijkheden, daar ziet u of er nog voldoende plaats is of dat die keuze volzet is.

 • Samen zitten met een vriend(in)?

  Om samen te zitten met een vriend(in), moet je de inschrijvingscode (die je direct ziet bij de inschrijvingsbevestiging van 1 kind of met mail ontvangt) gebruiken.

  Deze code (bv Pas1-0001, Zom2-1234,...) gebruiken bij de 2de inschrijving volstaat. Het volgende kind krijgt automatisch dezelfde sporten en zelfde geboortedatum (noodzakelijk voor de verdeling van onze kleutergroepen volgens kalenderleeftijd).

 • Samen zitten met een vriend(in) voor 1 sportkeuze?

  Hier moet de inschrijvingscode NIET GEBRUIKEN, maar moet u manueel inschrijven en zorgen dat dezelfde sportkeuze op hetzelfde tijdstip is (Bv: voormiddag of namiddag).

 • Wat zijn de annulatievoorwaarden door ziekte (tijdens de week)?

  Van het inschrijvingsbedrag wordt 15 euro (vaste kosten) afgetrokken en daarna wordt op basis van het aantal kampdagen berekend, hoeveel u terugkrijgt.

 • Wat zijn de annulatievoorwaarden (vooraf)?

  Er wordt 15 euro administratie-, organisatiekosten gevraagd per persoon. Voor korte schoolvakanties binnen de week van de eerste kampdag en voor de zomervakanties, wanneer u annuleert vanaf juni of later.

 • Teruggave mutualiteit en fiscale attesten?

  Ook onze sportkampen geven recht op teruggave van de mutualiteit (door uzelf vooringevulde documenten worden door ons gestempeld en gehandtekend).

  Ook fiscale attesten kunnen bij ons bekomen worden; stuur daarvoor een mail naar nicolas.stael@ook.be met vermelding van naam kind, week en betaald bedrag.